Kocahasanlı Şehit Polis Fatih Çevik İlkokulu

WEB https://fatihcevikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KOCAHASANLI MAH. HAKKI SERİN CAD. KOCAHASANLI YENİ MAHALLE İLKOKULU SİTESİ NO 52 ERDEMLİ / MERSİN
VİZYON : İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 2018/2019 eğitim öğretim yılında İFET oyunlarında 2. ve 3. olmuştur. Ayrıca Mendil Kapmaca Turnuvasında ilçede 2. olarak il de ilçemizi temsil etme onurunu yaşamıştır.

Öğretim Şekli :Tam gün.
Saatler : Ders Başlama: 08.30 Ders bitiş 14.20
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehir içi toplu taşıma araçları.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe Merkezine 6 km il merkezine 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :